Menu

Wat wij doen

Toe aan de volgende stap? Marketing Crew helpt je vooruit.

Onze crew is jouw crew

Bij Marketing Crew werken we niet alleen voor onze klanten, maar ook mét onze klanten. Doordat onze crew binnen jouw bedrijf werkt, is er meer binding met zowel jouw organisatie als jouw klant. We weten de vinger daardoor altijd op de zere plek te leggen. Onze crew bestaat uit een unieke mix van jong talent en doorgewinterde professionals. We wisselen onderling kennis en ervaring uit en houden elkaar scherp. En daar profiteer jij als onze opdrachtgever van! Hieronder een greep van de diensten waar wij je bij kunnen helpen.

Doelen bereiken

Strategie

Geen idee welke weg je met jouw bedrijf wilt inslaan de komende periode? Of wel een idee, maar niet de handvatten waarmee je kan beginnen? Voor al je korte- of lange termijnstrategieën komen wij invliegen. Denk hierbij aan zowel positionering, branding, marketing als een communicatiestrategie.

Beresterke teksten

Copywriting

Een pakkende tekst schrijven voor op de website, een standaard template ontwikkelen voor persberichten, content verzorgen voor online mediakanalen, het redigeren van teksten. Voor elke tekstuele hulpvraag hebben wij de oplossing. Onze ervaren copywriters zorgen ervoor dat alle off- en online teksten precies matchen met de merkpositionering van jouw bedrijf.

Van volger naar ambassadeur

Social media

In de constant veranderende onlinewereld is het heel belangrijk om zichtbaar te blijven op social media. Ons team helpt jou om de socials vernieuwend, up-to-date en interessant te maken. Dit kan door het consequent activeren van de socialmediakanalen, maar ook door het schrijven van een uitgebreid socialmediaplan of het verzorgen van een
in-house training in community building.

Digitale meters maken

Online marketing

Schoenmaker blijf bij je leest: van al die techniek heeft niet iedereen kaas gegeten. Onze professionals weten je te begeleiden in het doolhof van het internet. Met het opzetten en uitrollen van SEO en SEA-campagnes hoef jij je zelf geen zorgen meer te maken over je online zichtbaarheid. Onze crew slaat aan op termen als CRO en display advertising. Door het analyseren van gebruikersdata kunnen wij jou het best adviseren over je online positionering. En webdesign, daar weten wij ook wel raad mee.

Tijdelijk extra handjes

Project ondersteuning

Ontbreekt er (tijdelijk) een collega vanwege verlof of ziekte? Of heb je voor een groot project tijdelijk extra handjes nodig? Wij zorgen voor projectondersteuning en management waar nodig binnen jouw bedrijf. Soms alleen een zetje in de rug, het andere moment het all-inclusive pakket. Een (periodiek) magazine ontwikkelen? Waar jouw wensen liggen, daar komen wij aan boord.

Schot in de roos

Contentcreatie

Wil je als organisatie iets vertellen? Dan wil je dat jouw boodschap goed overkomt op de juiste doelgroep. Onze specialisten weten hier wel raad mee. Of het nu gaat om het schrijven van een blog, het maken van een bedrijfsvideo, fotografie of het ontwerpen van visuals voor Social Media. Met goede contentcreatie weet je de doelgroep te raken.

Het is geregeld

Evenementen

Er komt heel wat kijken bij het plannen van een evenement. Of het nu gaat om een opening, een congres of een meerdaags evenement: wij plannen, organiseren en begeleiden dit soort belangrijke momenten graag voor je. Op projectbasis regelt onze crewmember alles van begin- tot eindbestemming.

Buiten winnen, begint binnen

Arbeidsmarktcommunicatie

Welk beeld heeft jouw toekomstige werknemer van jou als werkgever? Het is steeds moeilijker om talentvol personeel te werven en te binden. Het gaat niet meer alleen om de functie en het loon. Een positieve beleving is wat mensen over de streep haalt. Werken aan die beleving? Onze crew helpt jou met het positioneren van jouw werkgeversmerk.

Daarom kies je voor Marketing Crew

  • Wij bestaan uit marketing- en communicatiespecialisten die up-to-date blijven door trainingen en workshops.
  • Je haalt brede kennis in huis, omdat wij altijd samenwerken.
  • Wij werken bij jou op kantoor. Daardoor kennen we jouw organisatie en de markt door-en-door.
  • Er zijn korte communicatielijnen. Daardoor werken we sneller en kunnen we beter resultaat leveren.
  • Dankzij uitgebreide kennis en ervaring is onze crew zo ingewerkt.
  • Je hebt geen werkgeversverplichtingen.

Wat wij bieden

Wij zijn jouw Marketing Crew. Heb jij een marketing- of communicatievraag? Heb je extra ondersteuning nodig bij een project? Of gaat er iemand met zwangerschapsverlof? Wij staan klaar om jou te adviseren én ondersteunen bij marketing- en communicatievraagstukken.

Ready for take off?

We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Neem vrijblijvend contact op

Onze opdrachtgevers