Menu

Wat wij doen

Toe aan de volgende stap? Marketing Crew helpt je vooruit.

Je wilt meer halen uit je bedrijf met marketing en communicatie? Je communicatiemedewerker is langdurig ziek, op sabbatical of met zwangerschapsverlof? Of je zoekt tijdelijk op projectbasis wat extra handjes? Wat jouw personeelsvraag ook is, Marketing Crew helpt je vooruit.

Onze crew is jouw crew

Detachering

Wel de lusten, maar niet de lasten? Dan is detachering voor jouw bedrijf de ideale oplossing. Heel simpel gezegd is onze crew, jouw crew. Jij beschikt over bekwaam personeel en wij verzorgen de rest. De gebruikelijke werkgeversverplichtingen, beoordelingsgesprekken, trainingen; wij nemen het allemaal voor onze rekening. Je betaalt een vast uurtarief en komt dus nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om een doorlopende opdracht voor acht uren per week of om een fulltime functie op projectbasis, onze crew is ready for take off!

Tijdelijk extra handjes

Projectondersteuning

Voor sommige projecten heb je net even wat extra handjes of een specifieke expertise nodig. Ook daarvoor schakel je de hulp in van Marketing Crew. We helpen je een fantastisch evenement te organiseren en/of te promoten, we implementeren een nieuwe huisstijl binnen je organisatie, maken een magazine of vullen je nieuwe website met content en voeren campagnes zelfstandig uit.. Wat je hulpvraag ook is, wij zorgen voor de juiste professionals. Dit kan op locatie of vanuit ons kantoor.

Onze unieke werkwijze

In een notendop

Wat maakt Marketing Crew zo anders dan al die andere bureaus? Wij werken niet alleen voor onze klanten, maar ook met onze klanten. Doordat onze crew werkt binnen jouw bedrijf, is er meer binding met zowel de organisatie als de klant. We weten de vinger daardoor altijd op de juiste plek te leggen. Onze crew bestaat uit een unieke mix van jong talent en doorgewinterde professionals. We wisselen onderling kennis en ervaring uit en houden elkaar scherp. En daar profiteer jij als onze opdrachtgever van!

De juiste plek voor jouw personeel

Werving en selectie

Wil je graag professioneel marketingcommunicatiepersoneel, maar liever in eigen dienst? Laat de werving en selectie dan aan ons over. Wij zetten kandidaten op de juiste plek zodat ze goed én gelukkig zijn in wat ze doen. Vanwege ons specialisme in marketing en communicatie, herkennen wij een goede kandidaat in een oogwenk. We kijken niet alleen naar de kwaliteiten binnen het vakgebied, maar ook vooral of de persoon past binnen jullie bedrijf...

Daarom kies je voor Marketing Crew

  • Onze voltallige crew is gespecialiseerd in marketing en communicatie.
  • Je krijgt een medewerker die ervaring en affiniteit heeft met jouw werkveld.
  • Dankzij uitgebreide kennis en ervaring is onze crew zó ingewerkt.
  • Wij houden onze crew continu up-to-date d.m.v. trainingen en workshops.
  • Je hebt geen werkgeversverplichtingen.
  • Bij (langdurige) afwezigheid direct een vervanger beschikbaar.

Wat wij bieden

Marketing Crew regelt professioneel marketing- en communicatiepersoneel voor jouw bedrijf. Onze crew bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers die opgeleid zijn binnen het communicatievak.

Ready for take off?

We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Neem vrijblijvend contact op

Onze opdrachtgevers